Anunțurile Evoload pentru Decembrie

Evoload
6 min readDec 1, 2023

--

Încheiem anul în stil

Luna decembrie a sosit în sfârșit, aducând cu ea surprize și anunțuri incitante. Pe măsură ce reflectăm asupra unui an marcat atât de provocări, cât și de triumfuri, Evoload se întărește și devine mai hotărât ca oricând. Am navigat prin suișuri și coborâșuri, prin momente bune și momente mai puțin bune, și am ieșit la suprafață cu o viziune reînnoită și un angajament ferm față de platforma noastră și serviciile oferite.

Haideți să explorăm cele mai recente evoluții care modelează viitorul Evoload 👇

Principalele concluzii:

 • Reluarea Presale 2 la un preț nou- Ultima etapa de vanzare de pe MultiversX
 • Noi NFT-uri EVload Trucks
 • Lansarea campaniei de creștere în decembrie
 • Cererea de finanțare pentru fondurile UE în cadrul “Programului Regional Central”
 • Actualizări privind vânzarea publică
 • Roadmap actualizat

Reluarea Presale 2 la un preț nou

Presale 2 se reia și se va închide definitiv, marcând ultima fază a acestei etape de finanțare.

Rețineți că aceasta va fi ultima Etapă de Finanțare pe MultiversX, iar următoarea și ultima parte a Etapei noastre de Finanțare va fi disponibilă doar prin platforme de lansare pe Binance Smart Chain (BSC).

Vânzarea se reia astăzi la ora 13:30 și se încheie la 1 Ianuarie, ora 01:00.

Rămâneți la curent cu ultimele știri de pe profilul nostru de X și canalul de Telegram

Ajustarea prețului

După o considerație atentă, am decis să reducem prețul cu 25%, de la $0,0186 la $0,0135!

Această ajustare are ca scop oferirea unui punct de intrare mai atractiv pentru noii investitori și promovarea unui proces de listare și a unei piațe secundare mai sănătoase.

Cei care au achiziționat la prețul original în cadrul Presale-ului nostru vor primi diferența printr-un Airdrop la sfârșitul lunii decembrie.

Alocare suplimentară

Datorită scăderii prețului, pentru a menține obiectivul nostru de finanțare, vor fi adăugați în plus 2,5 milioane de $EVLD în piscina de vânzare.

Metoda nouă de ardere

O nouă caracteristică sosește în acest ultim Presale: Pentru fiecare 5 $EVLD cumpărate, 1 $EVLD va fi blocat și ulterior ars la listare.

Detaliile acestui proces vor fi anunțate mai târziu în luna aceasta.

Avantaje

Investitorii în această etapă vor beneficia de avantaje exclusive, cum ar fi:

 • Până la 10 Trucking Treasures gratuite — 1 pentru fiecare 10.000 $EVLD cumpărate
 • 1 Road Titan gratuit — deblocat la cumpărarea a peste 150.000 $EVLD, iar categoria se bazează pe suma totală cumpărată între Presale 1 și 2.
  Pentru mai multe detalii, accesați threadul X de mai jos.

Whitelist și Mint EVTrucks

Introducem “EVload Trucks”, o colecție unică de NFT-uri care cuprinde 4.700 de camioane electrice în 11 modele distincte. Aceste NFT-uri nu numai că reprezintă un design de ultimă generație, ci și îmbrățișează angajamentul nostru față de soluții energetice durabile.

Mintarea

Mintarea unui “EVload Truck NFT” va costa $35.
Adresele din whitelist vor avea acces la un preț special de $30.

Accesați și completați formularul Google de mai jos pentru a vă trimite adresa pentru includere pe lista albă. Aveți timp până pe 8 decembrie, ora 12:00 pentru a trimite portofelul vostru!

Beneficii

Proprietarii acestor NFT-uri vor beneficia de diverse avantaje, printre care:

 • Pool dedicat de staking dinamic de 2,5M $EVLD timp de 12 luni
 • 100 de norocoși care mint primesc aleatoriu 1 EGLD fiecare
 • Primele 10 adrese care completează colecția primesc 5.000 EVLD.

Aflați mai multe pe pagina dedicată și alăturați-vă discuției pe grupul oficial de Telegram.

Campania de creștere din Decembrie | Premii în valoare de $2.000+

Suntem încântați să readucem „Calendarul de Advent Evoload” pentru al doilea an consecutiv. Această campanie, plină de colaborări în cadrul Ecosistemului MultiversX, include un fond de premii care depășește 2000 de dolari în USDT, NFT-uri și $EVLD.

Participarea

Alăturați-vă comunității noastre Evoload pe QuestN, accesibilă prin portofele compatibile cu Binance Smart Chain. Completați cele 24 de Quest-uri zilnice și aveți posibilitatea de a câștiga diverse premii plus veți participa la două trageri la sorți importante la final, cu premii în valoare de peste 1000 $USDT!

Pentru a accesa quest-urile, trebuie să completați „Welcome to the Evoload Advent Calendar 2023 edition!”. Amintiți-vă să nu transferați către alte portofele NFT-ul pe care îl veți primi pe durata întregii campanii, deoarece va funcționa ca un bilet de acces la celelalte quest-uri.

Fondul de premii

Participanții reușiți vor primi recompense sub formă de $USDT (pe BSC), NFT-uri și tokeni $EVLD, depășind o valoare de peste $2.000!

Quest-urile zilnice oferă, de asemenea, șansa de a câștiga alocări de $USDT prin tragerea la sorți a 25 de participanți norocoși pentru fiecare alocare. Acest lucru înseamnă că chiar dacă nu reușiți să completați quest-urile necesare pentru premiul final, totuși puteți acumula recompense în timpul campaniei.

Campanie secundară de amplificare

Interacționați cu grupul nostru de Telegram pentru sarcini zilnice pe tema dedicată „Calendarului de Advent 2023” și câștigați tokeni $EVLD dintr-un fond alocat de 150.000 $EVLD rezervat acestei campanii.

#EvoloadAdventCalendar

“Programul Regional Central 2021–2027” aplicarea pentru fonduri europene

Evoload aplică pentru Programul Regiunii Centrale din România, cofinanțat și aprobat de Uniunea Europeană, cu un fond de 30,8 miliarde de euro.

Documentația este incheiata și așteptăm deschiderea programului în luna decembrie. Vom ține comunitatea noastră la curent cu întregul proces.

Noutăți despre Vânzarea Publică — Launchpad-uri și Listare

Pe măsură ce se schimbă regulile pentru Presale 2, se schimbă și cele pentru Vânzarea Publică. Am decis să facem vânzarea aflată în desfășurare (Presale 2) ultima vânzare de tokeni $EVLD pe MultiversX, așa că următoarea și ultima etapă — Public Sale — va fi realizată prin Launchpaduri pe Binance Smart Chain, la un preț revizuit de $0.0184.

Noul program de vesting

 • 25% din tokeni deblocați la TGE
 • 8 luni deblocare lunară

Evenimentul de generare a tokenilor (TGE) pe BSC va avea loc imediat după încheierea rundelor Launchpad.

Listarea tokenului EVLD va fi activată în termen de 7–12 zile după încheierea vânzării publice.

Această schimbare este un răspuns direct la evoluția cererii și așteptărilor comunității crypto. Partenerii noștri de pe Launchpad au furnizat informații valoroase, îndemnându-ne să optimizăm procesul de vesting pentru participanți. Aliniindu-ne strategiilor cu cerințele Launchpad-urilor, ne propunem să creăm un mediu mai accesibil, echitabil și sigur pentru comunitatea noastră în timpul vânzărilor publice.

Roadmap actualizat

Roadmap-ul pentru 2024 este acum disponibil, conturând viziunea noastră ambițioasă și interesantă asupra viitorului nostru. Decembrie este plin de entuziasm, deoarece dezvăluim adăugări surprinzătoare la roadmap, promițând dezvoltări inovatoare care vor ridica proiectul nostru la noi culmi și vor captiva comunitatea noastră cu bucurii neașteptate!

Verifică acum Roadmap-ul Evoload

Concluzii

Pe măsură ce încheiem anul, aceste anunțuri marchează realizări semnificative pentru Evoload. Nu construim doar o platformă; dezvoltăm o comunitate și o mișcare către un viitor logistic mai sustenabil și tehnologic avansat.

Veniți alături noi în această călătorie, și să facem sfârșitul anului 2023 o perioadă de neuitat!

Lăsați-ne feedback-ul vostru în comentarii 👇

--

--