Listarea Evoload in xExchange!

Evoload
2 min readDec 7, 2023

--

Tokenul EVOLoad ajunge pe Xexchange — Data listării: 20 februarie 2024!

🎉Apreciem contribuția neprețuită din partea comunității noastre și v-am ascultat cu atenție vocile. Drept urmare, suntem încântați să anunțăm că tokenul mult anticipat Evoload (EVLD) se pregătește să facă o intrare grandioasă în scena tranzacționării pe renumitul xExchange Community!

📅 Marcați data în calendar: 20 februarie 2024

🔗Călătoria noastră spre o logistică descentralizată a atins un punct de cotitură, și vă invităm să faceți parte din acest eveniment istoric. Numărătoarea inversă pentru listarea EVLD a început, și abia așteptăm să vedem impactul pe care îl va avea asupra peisajului cripto.

🌍De ce entuziasmul?

✅ Lichiditate deblocată: Cu listarea pe xExchange, Evoload va beneficia de o lichiditate sporită, deschizând calea pentru o experiență de tranzacționare mai lină și mai vibrantă.

✅ După închiderea cu succes a etapelor de vânzare și listare, ne putem concentra asupra lansării aplicației noastre și

✅ Vizibilitate globală: Reputația globală a xExchange asigură că EVLD va fi expus unui public vast de entuziaști cripto, investitori și traderi din întreaga lume.

✅ Parteneriate strategice: Listarea pe xExchange deschide noi uși pentru parteneriate strategice, promovând colaborări care vor conduce ecosistemul Evoload către noi culmi.

🚨 Presale 2: Apel final pentru a vă asigura tokenii EVLD! 🚨

Dar asta nu este tot! Vrem să ne asigurăm că a noastră comunitate primește tratamentul VIP. Înainte de extravaganza listării, profitați de ultima șansă de a participa la Presale 2 — șansa voastră finală de a deveni posesor timpuriu de EVLD.

🌟 Beneficii exclusive ale Presale 2:

🔥 Bonusuri Early Bird: Bucurați-vă de bonusuri speciale și stimulente drept semn de recunoștință pentru că faceți parte din călătoria Evoload de la început. Fiecare 10.000 EVLD cumpărați din Presale 2 vă aduc un NFT Trucking Treasure, iar dacă depășiți pragul de 150K, primiți gratuit un NFT Tier 1 Road Titan, upgradabil la trecerea altor praguri mai mari!

🔥 Ofertă limitată: Cu Presale 2, oferta de tokeni EVLD este limitată, făcând investiția dvs. și mai valoroasă. Nu ratați șansa de a vă asigura cota!

🔥 Puterea comunității: Alăturați-vă unei comunități de vizionari, inovatori și care cred în viitorul finanțelor decentralizate.

📢 Acționați rapid! Fereastra Presale 2 se închide curând, la 31 decembrie, și aceasta este ultima voastră șansă de a face parte din povestea de succes a EVLD încă de la începuturi.

📢 Rămâneți conectați pentru mai multe noutăți pe măsură ce ne apropiem de data istorică pentru listare. Urmați-ne pe rețelele de socializare, răspândiți vestea și să facem istorie împreună! #EVLDListing2024

#ListareEVLD#Presale2ultimasansa#Decentralizedlogistics #MultiversX

--

--